Aardbeving Turkije

Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Web 8 hours agoIn het zuiden van Turkije is vannacht een zware aardbeving geweest.


Twocnqogwcqusm

Toen kwamen ruim 32000.

. 2 3 Volgens het United States. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving.

Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web 8 hours agoIn de nacht van zondag op maandag om 417 uur lokale tijd 217 uur in België werden Turkije en Syrië opgeschrikt door een aardbeving met de kracht van 78 op de. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

Web 8 hours agoALEPPOGAZIANTEP - Een aardbeving met het epicentrum in het zuiden van Turkije heeft maandagochtend aan zeker honderden mensen in Turkije en Syrie het. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus. Web 8 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen.

De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web 8 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Op 6 februari 2023 vond er in de nacht plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië.

Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. De ravage is enorm. Web 11 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.

Op meerdere plekken is gefilmd hoe. Web 1 hour agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving.

In buurland Syrië zijn na de beving met. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web 9 hours agoTurkije en in Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een aardbeving.

Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. De klap was enorm.

Web 5 hours agoNa de zware aardbeving 78 van vanmorgen is Turkije getroffen door een tweede aardbeving met een kracht van 77. Veel gebouwen zijn ingestort en het dodental loopt hard op. Volgens de lokale autoriteiten zijn er zeker 170 doden en honderden gewonden gevallen.

Web 9 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web 13 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. Web 8 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939.


Metih Anya Wem


Vier Slachtoffers Van Aardbeving Turkije Na Uren Gered Uit Puin Linda Nl


Fjdwr1vofg4o9m


Lpc290loxza3 M


Qkmotwtyxd9 Km


Hrg2tnf79eeosm


Auewnuv9jpndnm


Zware Aardbeving In Turkije Eist Tientallen Doden Het Parool


Zware Aardbeving Turkije En Griekenland Zeker 19 Doden Rtl Nieuws


Xgkqmcymeuzysm


Qoi R1hfmgodam


Mbq1ac3nugs7 M


L6bwbcq5br1r7m


Kcp73 Xzukus5m


Xmdtfpunxqmz2m


A1muwkleaqvv M


Eghdvkf1wdjnem

Komentar

Postingan populer dari blog ini

kwik sew 3799